Nyomtatott áramköri lapok összeszerelési szolgáltatásai

A NYÁK összeszerelése olyan folyamat, amely nemcsak a NYÁK alkatrészeinek és összeszerelésének ismeretét igényli, hanem a nyomtatott áramköri kártya tervezését, a NYÁK gyártását és a végtermék megértését is. A nyomtatott áramköri kártyák összeszerelése csak egy darab a puzzle-ból, hogy tökéletes terméket nyújtson.

Javasoljuk a nyomtatott áramköri lapok összeszerelésének legjobb megoldásait.

Az Itmes Hungary az Ön megoldása a nyomtatott áramköri lapokkal foglalkozó összes szolgáltatáshoz, ezért gyakran az a feladatunk, hogy elindítsuk a NYÁK gyártási folyamatát a tervezéstől az összeszerelésig. A nyomtatott áramkörök gyártási partnereiből álló nagy teljesítményű hálózatunk révén a legfejlettebb és szinte korlátlan lehetőségeket kínáljuk prototípusának vagy NYÁK-gyártásának és összeszerelésének alkalmazásához. Hagyjon fel az alkatrész-beszállítókkal való beszerzési folyamat problémáival. Szakértőink megtalálják a végtermék legjobb alkatrészeit.

NYÁK-összeállítás prototípushoz

A NYÁK prototípus készítése mindig is az egyik legkeresettebb szolgáltatás volt, legyen az PCB prototípus vagy összeszerelés. Szakértő mérnökeink ellenőrzik és tesztelik a tesztet, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy az első végrehajtáskor a megfelelő prototípust gyártják és állítják össze. A NYÁK-alkatrész-beszállítók és az SMT szerelő mérnökeink hálózatán keresztül biztosíthatjuk Önt a gyors kivitelezésben és a kiváló minőségű nyomtatott áramköri lapban. Elektronikus táblaszerelési szolgáltatásokat kínálunk kis mennyiségű prototípus készítéshez a DFM-mel (Design for Manufacturing) és a DFT-vel (Design for Testing) a termékkel kapcsolatos esetleges problémák kiküszöbölésére.