Tomwork+5.0 Automatikus raktár eszközök, szerszámok, berendezések kezelésére

A TomWork + 5.0 az új személyes tárológép, amelyet adagolóként és automatikus raktárként terveztek a különböző méretű szerszámok, mérőműszerek többszörös felvételének és visszaküldésének kezelésére. Ezt a terméket úgy tervezték, hogy valós időben ellenőrizze az értékobjektumok kezelését. A kártyás vagy újjlenyomatos bejelentkezésnek köszönhetően a felhasználó azonosítható, és a gép ellenőrzi, hogy csak olyan objektumokat gyűjtsön, amelyek engedélyezve vannak.

Management

Szerszámtárolóként a TomWork + akár 710 különböző méretű (szerszám, mérőeszköz stb.) eszközöket is képes kezelni. Megjegyezheti, hogy hányszor vették el, mikor juttaták vissza az eszközöket, mennyi ideig használták, ennek az időtartát, mennyi idő után szükség ennek cseréjére, így valós időben teljes körű kezelést biztosít az eszközöknek. A folyamat automatizálása lehetővé teszi a vállalat számára, hogy időt takarítson meg.

AUTOMATIKUS FELVÉTEL ÉS VISSZAADÁS

Nagyobb, mint a Tom3D, a TomWork + 5.0 képes megoldani a PPE-k és tárgyak visszavonásának funkcióját is, és ugyanazt a működési elvet követi. Mind adagoló, vagy/és mind a raktáraként a TomWork + nagyfokú paraméterezhetőséget biztosít az ügyfél aggodalmainak megfelelően, ez köszönhető a Web Sesamo adagolószoftver felügyeletének is amely dátummal, órával, felhasználónévvel, a visszaküldött objektum állapotával történő összes mozgás nyomon követésével történik.

Struktúra

A TomWork + méretei h 190 x w 100 x d 78 cm, 230 V-os betáppal. Maximum 10 meghajtó lemezzel rendelkezik, ez azt jelenti, hogy minden lemeznek lehet egy másik funkciója, például az első és a második kiadóként lehet beállítani, a harmadik pedig raktárként lehet üzemeltetni. A kiválasztott objektumokat egy bejárati ajtón keresztül lehet kivenni és visszajuttatni. A műveletek nagyon egyszerűek az érintőképernyős monitor és a többnyelvű hangvezérléssel. A TomWork + kezel minden kártya és biometrikus rendszert.

Letöltés