Az ITMES Hungary által kínált beléptető és irányítási rendszer egy fejlett számítógéppel támogatott ellenőrzési és fizetési rendszer, amely a szabadidő és fürdő létesítmények speciális igényeihez igazodik. A rendszert a személyzet és az ügyfelek általi hozzáférés illetve vezérlésére tervezték, amelyet a rendszer paraméterez és vezérel (például hozzáférési pont terminálok, pénztárgépek, olvasó / író eszközök, azonosítók, stb.), beszerzési folyamatok és számlák / adóbevételek kiállítása. A beléptető rendszer integrálható az ITMES Hungary által biztosított vagy a már meglévő és a megrendelő által biztosított front-office rendszerekkel, valamint a szállodai beléptető rendszerekkel vagy a telephely-kezelő rendszerekkel is. Az ITMES Hungary által a szabadidő és rekreációs létesítményekhez való hozzáférés érdekében biztosított beléptető rendszerek már számos közép-európai országban jelen vannak. Cégünk által forgalmazott rendszerek állandó fejlesztés alatt álnak és egy jobb minőségű szolgáltatást és technológiát kínál, mint más a piacon lévő hasonló termékek.

Az ITMES Hungary által kínált beléptető rendszer olyan egységeket képes kiszolgálni, mint a fürdők, uszodák, vízi medencék (Aqua Park), SPA központok,

itmes hungary aquapark furdo belepteto rendszerekfitnesz, múzeumok, állatkertek, rendezvények stb., egy gyors, kényelmes és hatékony ügyfélkezelést kínálva. Könnyen alkalmazható, függetlenül attól, hogy egy egyszerű rendszerről van-e szó, vagy csak egy hozzáférési útvonal a többszörös hozzáféréssel rendelkező egységekhez, amely kielégíti a szolgáltatások ezen szintű igényeit.

Előnyök:

Az alábbiakban felsoroljuk az ITMES Hungary által forgalmazott üdülő és szabadidő egység beléptető és vezérlő rendszer néhány fő előnyét

 • Ez az egyetlen fejlett ellenőrzési és fizetési rendszer, amely az ország speciális igényeihez igazodik.
 • Minden típusú szabadidős tevékenységre, termálfürdőre, vízfürdőre, fitneszre stb.
 • Közép-Európa leghíresebb termál- és vízfürdőibe, valamint fitnesz egységeibe telepíték.
 • Stabil, SQL adatbázisokat használ.
 • Megakadályozza a csalásokat az egységeken belül.
 • Az egységekben nem használnak készpénzt.
 • A program célja az ügyfelek vagy a személyzet egységen belüli mozgásának figyelemmel kísérése, a vásárlás irányítása, az bizonylatok kibocsátásának ellenőrzése és az ajtókhoz vagy forgóvillákhoz való hozzáférés paraméterezése. Az adatoktól függően a program különféle helyzeteket és exportálható listákat tud biztosítani.

  A rendszer rugalmas, moduláris felépítésű, amelyhez önálló online eszközök is hozzáadhatók. Az ügyfelek és a személyzet által a kiválasztott létesítmény területeken végrehajtott átjárókat a hozzáférés-ellenőrzési pontokon (vagy terminálokon) keresztül lehet ellenőrizni. A hozzáférési jogokkal rendelkező közelségi azonosítók (kártyákat vagy karórák) a hozzáférés és ellenőrzési pontok illetve, szolgáltatások azonosítására használják, amelyeket ezeknek az azonosítók birtokosai jogosultak használni.

  A rendszer szoftvermodulokból és hardverkomponensekből áll, amelyek vagy közvetve (önálló eszközök), vagy közvetlenül (online eszközök) kommunikálnak egymással. A kommunikációs hálózat úgy van konfigurálva, hogy adatkommunikációt biztosítson bármely online eszköz és annak vezérlő számítógépe között. A kommunikációs hálózat tartalmazhat adatátvitelt az RS-232 TCP / IP és az RS-485-ben.

  A rendszer több munkaállomást tartalmazhat, amelyek mindegyike egy adott munkának van szentelve. Különösen a rendszer használhat vezérlő típusú munkaállomást a beléptető pontok vezérléséhez; jegykiadó munkaállomás, jegyiroda, információs pont munkaállomás, biztonsági / felügyeleti munkaállomás, és egy modern rendszerben rendelkezhetünk értékesítési helyekkel is. itmes hungary, aquapark, fürdő, fitmesz, uszoda, beléptető rendszer.